Pohištvo Boutique po meri

Pohištvo Boutique po meri

Želite opremiti stanovanje s pohištvom po meri?

Človeška domišljija je brezmejna. Zamisel ali želja po nečem unikatnem je uresničljiva, zato smo za vas ustvarili linijo Boutique, v okviru katere individualno obravnavamo vaše želje in vam izdelamo pohištvo po meri za celotno stanovanje ali hišo.

STROKOVNA IZDELAVA

Naše dolgoletne izkušnje in znanje obdelave masivnega lesa smo nadgradili z ponudbo dizajna. Naši notranji oblikovalki Nika in Tjaša, spremljata trende opremljanja prostorov, kar upoštevamo pri dopolnjevanju naših tipskih kolekcij pohištva z novimi.

BOUTIQUE POHIŠTVO PO MERI

Če vaše želje segajo dlje od naše linije izdelkov, vam ponujamo izdelavo pohištva po meri. Pohištvo bo načrtovano in oblikovano po vaših željah. Notranji oblikovalki za vas zrišeta in pripravita projekt opreme v okviru vaših želja. Pomagata vam z nasveti o izbiri materialov, oblik in izdelkov, ki bodo najbolje zadovoljili vaše potrebe.

MONTAŽA

Vso izdelano pohištvo vam dostavimo in sestavimo.

Želite individualno ponudbo?

Individualna obravnava želja in potreb naših kupcev je naše vodilo.
Pogovorite se z našimi strokovnjaki ali notranjimi oblikovalci in pomagali vam bodo najti celovito rešitev za bivalni prostor vašega malčka.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.