Pohištvo Boutique po meri

Pohištvo Boutique po meri

Želite otroško sobo opremiti nekoliko drugače? Bi radi uresničili svojo zamisel?

Človeška domišljija je brezmejna,zato se vam včasih porodi zamisel ali želja po nečem unikatnem. In ravno zato smo za vas ustvarili linijo Boutique, v okviru katere individualno obravnavamo vaše želje in potrebe.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovnjak vam pomaga z nasveti o izbiri materialov, oblik in izdelkov, ki bodo najbolje zadovoljili vaše potrebe. Predstavi vam različne izdelke in možnosti, ki so na voljo.

NASVETI NOTRANJEGA OBLIKOVALCA

Notranji oblikovalec za prostor vašega malčka poišče celovite in vrhunske rešitve. Poskrbi za to, da se vaše želje ujemajo z obliko otroške sobe in jo tako naredijo kar najbolj uporabno in lepo.

IZDELAVA BUTIČNEGA POHIŠTVA

Če vaše želje segajo dlje od naše linije izdelkov, vam ponujamo izdelavo pohištva po meri. Pohištvo bo načrtovano in oblikovano po vaših željah.

Želite individualno ponudbo?

Individualna obravnava želja in potreb naših kupcev je naše vodilo.
Pogovorite se z našimi strokovnjaki ali notranjimi oblikovalci in pomagali vam bodo najti celovito rešitev za bivalni prostor vašega malčka.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.