Pohištvo po meri - pohištvo, ki pripoveduje vašo zgodbo

Pohištvo po meri - pohištvo, ki pripoveduje vašo zgodbo

Pohištvo po meri

Urejanje bivalnih prostorov je pomembna naloga, ne le ker izražamo naš značaj in stil, predvsem se moramo v našem domu počutiti sproščeno in varno, kadarkoli se vračamo vanj.

 

Lahko rečemo, da pohištvo igra ključno vlogo v naših življenjih. Ne gre zgolj za funkcionalne elemente, ki zapolnjujejo prostor, gre za udobje, ki ga nudijo, zgodbe, ki jih pripovedujejo, in vrednote, ki jih predstavljajo.

 

V današnjem svetu, kjer je masovno proizvedeno pohištvo na dosegu roke, pohištvo izdelano po naročilu izstopa kot brezčasna in globoko osebna izbira.

 

V tem članku bomo skupaj raziskali tako umetnost, kot tehnologijo pohištva po meri in izpostavili prednosti investicije v pohištvo, ki je oblikovano izključno za vas. Glede na vaše potrebe in želje, ki izražajo vaš življenjski stil.

 

Prednost 1: Popolnoma ali delno prilagojeno vam

 

Pri pohištvu po meri ne gre samo za izbiro določenega dizajna. Gre za pohištvo, ki se popolnoma prilega vašemu prostoru, stilu in zahtevam. Ne glede na to, ali imate zahtevno postavitev ali edinstvene preference, pohištvo po meri se le tem prilagodi brez težav.

 

In prav prilagodljivost zagotavlja, da je vsak centimeter vašega življenjskega prostora učinkovito izkoriščen na način, ki ustreza vam in vašemu življenjskemu stilu.

 

Pri podjetju Satler lahko v celoti prilagodimo pohištvo vam ali v kombinaciji z našimi rednimi linijami.

 

Prednost 2: Neizprosna kakovost

Ko se odločate za pohištvo po meri, izbirate kakovost pred količino. Izdelovalci pohištva po meri smo ponosni na svoje delo in vsak kos je natančno izdelan v skladu z najvišjimi standardi. Rezultat je pohištvo, ki ne izgleda samo lepo, ampak tudi prenaša preizkušnjo časa in tako postaja naložba v prihodnost vašega doma.

 Pohištvo po meri-kakovost

Prednost 3: Trajnostno in odgovorno

Svet se spreminja, prav tako naš pogled na trajnost. Mnogi izdelovalci pohištva po meri dajemo prednost odgovornim praksam, kot so uporaba trajnostnih materialov in zmanjševanje odpadkov. Z izbiro pohištva po naročilu uskladite svoje odločitve z zavezo zelenemu in bolj odgovornemu načinu življenja.

Pri Satlerju uporabljamo kakovosten in trajnostni slovenski les ter ravnamo z odpadki ekološko. Nenehno razmišljamo o inovativnih načinih, kako uporabiti odpaden les, kot na primer za izdelavo igrač za otroke ali dekorativne elemente iz lesa kot je nočna svetilka Lum. Neuporabne kose lesa pa uporabimo za lastno ogrevanje na biomaso.

 Pohištvo po meri-trajnost

Prednost 4: Unikaten izraz

Vaš življenjski prostor bi moral biti odraz vaše osebnosti, okusa in vrednot. Pohištvo po meri vam omogoča, da v vsak kos vključite svoj edinstven stil. Od izbire materialov in zaključkov, do izbire oblikovalskih elementov, vsaka odločitev dodaja osebni pridih, zaradi česar je vaše pohištvo resnično edinstveno.

 Pohiptvo po meri-unikatnost

Prednost 5: Funkcionalnost in namen

 

Pri pohištvu po meri ne gre samo za estetiko, gre tudi za funkcionalnost. Oblikovalci in izdelovalci tesno sodelujemo z vami z željo, da zagotovimo, da vsak kos brezhibno služi svojemu namenu. Ne glede na to, ali gre za knjižno omaro, jedilno mizo ali posteljo, pohištvo po meri optimizira vaš življenjski prostor.

 

Pri Satlerju smo še posebej ponosni na našo kapaciteto izdelave večnamenskega pohištva, ki ‘raste z vami, se prilagaja spremembam v vašem načinu življenja. Tako previjalna komoda postane otroška komoda ali celo del vaše spalnice, otroška postelja se spremeni v mladinsko posteljo in podobno.

 Pohištvo po meri-funkcionalnost

Prednost 6: Garancija na kakovost in montažo

 

Ugledni izdelovalci pohištva po meri nudimo daljšo garancijo na naše izdelke. Ne le na kakovost materialov, pač pa tudi na izdelavo in montažo.

 

Ker vam želimo ponuditi izdelke najvišje kakovosti, so vsi  izdelki pohištva Satler certificirani s strani pristojnih institucij. Izjemno pozornost pa namenjamo prav varnosti. Pridobljeni certifikati kakovosti in varnosti dokazujejo naš stalni trud, našo zavezanost in kakovost.

 

Prednost 7: Bližina izdelovalca

 

Če ste ali boste izbrali pohištvo po meri, bosta vaš izdelovalec kot monter relativno blizu vašemu domu, kar omogoča storitev, ki jo tuji izdelovalci po navadi ne morejo obljubiti ali vsaj ne izpolniti hitro. To je servis pohištva.

 

Pri Satlerju vsak kos pohištva po meri, kot tudi tisti iz naših rednih linij, prihajajo z garancijo o hitrem servisu in “rezervni deli” so zmeraj na voljo - tudi čez vrsto let. Smo slovensko podjetje in skrbimo za slovenske domove od 1995 leta.

 

V svetu, polnem masovno proizvedenih pohištvenih elementov, je pohištvo po meri izraz umetnosti in obrtniške spretnosti. Ne gre samo za nakup pohištva, gre za vlaganje v kose, ki so podaljšek vašega življenjskega stila in vrednot. Ne glede na to, ali iščete popolno prilagoditev, neomajno kakovost, trajnost, edinstvenost ali funkcionalnost, pohištvo po meri ponuja svet prednosti. Gre za izbiro, ki presega udobje, v sebi nosi prepričanje, da bi moral biti vaš življenjski prostor odraz vas.

 

Prednost 8: En izvajalec za dva programa

 

Pri Satlerju že od leta 1995 skrbimo za opremo domov z po meri izdelanimi okni, vhodnimi vrati, senčili in vse ostalo, kar sodi k stavbnemu pohištvu. Kompletno stavbno pohištvo izdelamo v lastni proizvodnji, kot tudi vgradimo in kasneje po potrebi servisiramo.

Pohištvo po meri-prednosti

Ko pričnete dom opremljate z notranjim pohištvom, vam po meri izdelamo tudi tega. Tako imate v svojem domu enega izvajalca, monterja in serviserja, ki mu lahko zaupate in bo za vas vedno v bližini.

 Pohištvo po meri-izvajalec

In to poslanstvo z vso resnostjo in odgovornostjo jemljemo tudi v podjetju Satler, kjer za vas ustvarjamo sodobno, prilagodljivo in okolju prijazno pohištvo. Sledimo trendom, saj nam je pomemben vaš slog, ki ga ustvarjate z našim pohištvom, ko gradite dom za svojo družino.

 

Prepričajte se sami!

Vabimo vas, da potipate, občutite in preizkusite naše stavbno in notranje pohištvo v živo na sejmu AMBIENT  v Ljubljani, od 8. - 12. 11. 2023.

 

Razstavili bomo dve novi spalnici - pa ne za otroke -  za odrasle, sodobno pohištvo za dnevno sobo, jedilnico...nekaj pa naj še ostane skrivnost...

 

Čas je, da tudi vi za sebe izberete kakovost in energijo slovenskega lesa.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.