Previjalne mize

Danes so previjalne mize nepogrešljive pri negi otroka. Na njih lahko našega malčka brez težav previjemo, istočasno pa jih lahko uporabimo za shrambo oblačil, plenic in raznoraznih pripomočkov za nego otroka. Na voljo je veliko previjalnih miz različnih oblik in velikosti. Lahko izbirate med naravnimi materiali, kot je les hrasta, bukve ali visokogorskega bora,pa tudi med drugimi materiali v kombinaciji z masivnim lesom. Vse previjalne mize so naoljene z olji biotera, ki so prijazna do okolja in otroške kože. Vzdrževanje je zelo preprosto, saj lahko les kadar koli ponovno naoljite. Vse kombinirane previjalne mize pa so pobarvane z okolju prijaznimi barvami. Vsa olja in barve so od proizvajalca Helios.

Previjalne mize iz naše proizvodnje so v celoti narejene iz slovenskega lesa ali kombinirane z drugimi visokokakovostnimi materiali. So stabilne, trdne in imajo dolgo življenjsko dobo. Imajo masivne predale z mehkim načinom zapiranja. Vse previjalne komode imajo snemljiv nastavek za previjanje, kar vam pozneje omogoča uporabo komode v katerem koli prostoru v stanovanju ali hiši. Brez težav lahko h kateri koli previjalni komodi pozneje dokupite še kakšen kos pohištva.

Vse previjalne komode so bile preizkušene na Oddelku za lesarstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in imajo certifikat.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.