O podjetju

V podjetju Satler verjamemo, da lahko imamo pozitiven vpliv na okolje, ljudi in družbo, zato nas skozi dolgoletno tradicijo vodijo vrednote spoštovanja, odgovornosti in sodelovanja.

Naša vizija je postati:

 

  1. zeleno podjetje z odgovornostjo do okolja, narave, zaposlenih in kupcev;
  2. podjetje z uravnano in organizirano vitko proizvodnjo ter digitalno podprtimi procesi vodenja in sledenja aktivnostim;
  3. učno središče za strokovno dopolnjevanje in izpopolnjevanje v lesni panogi za dijake in študente lesarstva ob sodelovanju z lesarskimi šolami, fakultetami in njihovimi programi;
  4. stabilno podjetje s tradicijo in visoko prepoznavnostjo kot kakovostne blagovne znamke

 

Vaše želje in potrebe zato najraje obravnavamo osebno, individualno in celostno. Verjamemo, da lahko premikamo meje! Vedno iščemo pot, ki vodi do vašega največjega zadovoljstva, saj nam samo dobro za vas ni dovolj. Tudi na videz nepomembne podrobnosti so nam pomembne, ker vemo, da ustvarjamo za vas. To nam predstavlja izziv in strast.

Da izziv postane resničnost in da ob tem občutimo strast, dosežemo tako, da ustvarjamo samo take izdelke, za katere lahko 100-odstotno trdimo, da bodo izboljšali vaše bivalne razmere in s tem pomembno prispevali k vašemu dobremu počutju.

Vse izdelke vam poleg izdelave v lastni proizvodnji tudi vgradimo oziroma sestavimo. Naši izdelki so 100-odstotno slovenski proizvod.

Želite individualno ponudbo?

Individualna obravnava želja in potreb naših kupcev je naše vodilo.
Pogovorite se z našimi strokovnjaki ali notranjimi oblikovalci in pomagali vam bodo najti celovito rešitev za bivalni prostor vašega malčka.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.