Strokovna montaža bo temelj vašega zadovoljstva

Montažo pohištva izvajamo z lastnimi monterji in zunanjimi pogodbenimi izvajalci. Vsi monterji so izkušeni, hitri in natančni.

Nekatere manjše izdelke s tipskih seznamov vam že v osnovi dostavimo sestavljene. Otroške postelje so preproste za sestavo in jih brez težav sestavite sami. Za vse večje elemente svetujemo montažo s strani izvajalca z izkušnjami.

Možnosti montaže

Na voljo imamo 3 možnosti:

  • pohištvo sestavite sami,
  • pohištvo vam sestavimo, pri vas na domu,
  • pohištvo vam sestavimo že pri nas v proizvodnji in vam ga dostavimo v sestavljeni obliki. Pohištvo večjih dimenzij, kot npr. 3-delne omare, težke komode ipd. se vedno sestavljajo na domu stranke. Pri tej možnosti izbire montaže, bodite pozorni na velikost odprtin skozi katere boste v hišo vnašali sestavljeno pohištvo.

Cena montaže

Dostava in montaža

Za kupce, ki naročijo pohištvo v vrednosti nad 1000 € z DDV je dostava na naslov po Sloveniji brezplačna.

Montaža se obračuna po dejansko opravljenih urah montaže v višini 30 € /h z DDV po monterju . Račun za opravljeno montažo se izstavi v roku 3 delovnih dni po opravljeni montaži. Podlaga za izdajo računa je Zapisnik o kvalitetnem prevzemu blaga in storitev SATLER.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.