Strokovna montaža bo temelj vašega zadovoljstva

Montažo pohištva izvajamo z lastnimi monterji in zunanjimi pogodbenimi izvajalci. Vsi monterji so izkušeni, hitri in natančni.

Nekatere manjše izdelke s tipskih seznamov vam že v osnovi dostavimo sestavljene. Otroške postelje so preproste za sestavo in jih brez težav sestavite sami. Za vse večje elemente svetujemo montažo s strani izvajalca z izkušnjami.

 

Možnosti montaže

 

Na voljo imamo 3 možnosti:

  • pohištvo sestavite sami,
  • pohištvo vam sestavimo, pri vas na domu,
  • pohištvo vam sestavimo že pri nas v proizvodnji in vam ga dostavimo v sestavljeni obliki. Pohištvo večjih dimenzij, kot npr. 3-delne omare, težke komode ipd. se vedno sestavljajo na domu stranke. Pri tej možnosti izbire montaže, bodite pozorni na velikost odprtin skozi katere boste v hišo vnašali sestavljeno pohištvo.

 

Cena montaže

Cena montaže je odvisna od oddaljenosti kupca ter zahtevnosti montaže. Po oddanem naročilu vam pošljemo ponudbo, račun pa se izstavi po opravljeni storitvi.

Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.