Izvajanje operacije v sklopu JR P4I – 2022

Izvajanje operacije v sklopu JR P4I – 2022

Podjetje SATLER OKNA IN VRATA d.o.o. je sredstva za izvajanje operacije »UVEDBA NOVIH LINIJ (OP-linija in EM-linija) z IMPLEMENTACIJO PROGRAMSKIH IN OKOLJEVARSTVENIH REŠITEV« pridobilo preko javnega razpisa »Spodbude za sofinanciranje začetnih investicij na manj razvitih območjih 2022 – P4I«.

Cilj javnega razpisa je sofinanciranje investicij, ki zasledujejo cilje digitalizacije in prehoda v nizkoogljično, krožno in podnebno nevtralno gospodarstvo.

Namen javnega razpisa je sofinanciranje investicij MSP, ki izkazujejo snovno in energetsko učinkovitost proizvodnje, ustvarjanje novih delovnih mest ali ohranjanje le-teh.

Predmet projekta je vzpostavitev dveh novih tehnološko moderniziranih linij (oljna linija, embalažirna linija) ter uvedba sodobnih tehnoloških procesov na tista mesta v proizvodnji, kjer na obstoječem stanju delo poteka manualno. Nove informacijske rešitve v sklopu uvajajo vitko proizvodnjo in omogočajo OPTIMALNO PORABO SUROVIN, tako na oljni linij kot embalažni, saj poteka dvosmerna povezava med ERP sistemom in okoljem iz proizvodnje. Programska oprema uporablja moderno tehnologijo, ki spodbuja razvoj informacijskih rešitev in omogoča enostavna odločanja o proizvodnih procesih na podlagi analitičnih podatkov, na podlagi komunikacije med stroji in napravami v proizvodnem procesu.

Javni razpis financira EU v okviru Instrumenta za okrevanje “Next generation” (Sklad za okrevanje in odpornost, noo.gov.si)

Cilj javnega razpisa je sofinanciranje investicij, ki zasledujejo cilje digitalizacije in prehoda v nizkoogljično, krožno in podnebno nevtralno gospodarstvo.

Namen javnega razpisa je sofinanciranje investicij MSP, ki izkazujejo snovno in energetsko učinkovitost proizvodnje, ustvarjanje novih delovnih mest ali ohranitev.

Iz naslova finančne podpore bo projekt sofinanciran v skupni višini največ do 197.245,40 EUR.

Naložbo financira »Evropska unija – Next generation EU«.

Next Generation EU Slovenski Podjetniski Sklad
 
Prejmite uporabne novice in 10% popusta na celoten nakup!
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.